ONZE VERFIJNDE ITALIAANSE KEUKEN: VERS, SEIZOENSGEBONDEN
en huisgemaakt

Onze chef kreeg zijn opleiding in Italië en kwam naar België om er zijn techniek te verfijnen en vervolgens een eigen eethuis te openen. Met meer dan 50 jaar ervaring, tovert onze chef nog altijd zijn passie voor de Italiaanse keuken om in de heerlijkste gerechten in Sint-Gillis.

Onze inzet

We kunnen onze Italiaanse keuken kernachtig omschrijven als: "kleur in het bord, generositeit in de bereiding". Met dit motto in het achterhoofd, werken wij

 • met verse en seizoensgebonden en met fijne vleeswaren, kaas en groente die rechtstreeks vanuit Italië worden aangevoerd;
 • in het gastronomische restaurant I Trulli worden er fraaie en goed gevulde borden op tafel gebracht, trouw aan de traditie die geldt in het zuiden van Italië;
 • alles is huisgemaakt: van de antipasti, via de hoofdgerechten met vlees, vis en verse pasta in de hoofdrol tot en met het dessert!

Een heel team tot uw dienst

De chef, die nog altijd aan de basis ligt van de ontwikkeling van unieke Italiaanse recepten, heeft zijn passie weten door te geven aan het voltallige team. Dat team doet er alles aan om u een gezellig moment te laten beleven, onder vrienden, als verliefd koppel, met collega's of in familie.  Bovendien kunt u een deel van het restaurant laten afzonderen voor privégebruik om een of andere gelegenheid te vieren.  

Contact

Gelieve contact met ons op te nemen om te reserveren aan onze wijnbar of om een of andere Italiaanse specialiteit te komen proeven. Ons restaurant ligt in Sint-Gillis, tussen het Stefaniaplein en de Louizarotonde. Onze klanten komen vooral uit Watermaal-Bosvoorde, Ukkel, Elsene en Brussel-stad.


De kaart

Ons uitgangspunt is een hedendaagse invulling van de traditionele Italiaanse recepten op basis van verse en seizoensgebonden producten.

MEER LEZEN

Onze keuken

Na zijn opleiding in Italië, is de chef naar België gekomen. Daar heeft hij zijn techniek verfijnd en vervolgens zijn eigen eethuis geopend.

MEER LEZEN

Gulden boek

 • Sophie Devignon
  27-05-2019 19:19
  Mon restaurant préfère depuis des dizaines d'années. Etape obligatoire à chacun de mes passages en Belgique. La meilleure cuisine italienne des Pouilles accompagnée d'un service impeccable orchestré par une équipe charmante et très professionnelle.
 • raymond sambaere
  12-01-2018 16:04
  Sans conteste dans le top 5 de mes italiens "bruxellois" préférés ! On y mange et on s'y sens divinement bien. L'aménagement intérieur a été remis au goût du jour avec beaucoup de réussite.
 • Christophe D.
  17-08-2017 12:24
  Très bon restaurant que je recommande.
 • Maite Roelandts
  09-08-2017 13:48
  Vraiment Top !
 • Maite R.
  09-08-2017 11:52
  Délicieux !

I Trulli

Rue Jourdan 18
B-1060 Saint-Gilles (Bruxelles)
Stratenplan

Tél. : +32 (0)2/537.79.30 
E-mail : info@itrulli.be
N° TVA : BE0428.638.248

Openingsuren

Maandag: van 12u tot 15u
Dinsdag tot zaterdag: 12u tot 15u en 18u30 tot 23u
Zondag: gesloten